|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie... chodzę szukam, to wypatrzę jakiegoś modela w donicy przy sklepie, na łące, w "ogródkach" przybramowychOgólnie fotografowanie (w moim przypadku) to w dużej mierze spacery ze spryskiwaczem i tarzanie się po trawie
Uwielbiam to nie tylko ze względu na zdjęcia, które są oczywiście sednem sprawy, ale też na kontakt z naturą...
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
I właśnie o ten wiatr chodzi... Byłam kupić pokrowiec na aparat więc zabrałam go ze sobą. Wracając do domu, moją uwagę przykuł bąk... szybko się przemieszczał ale udało się go cyknąć, potem zauważyłam pająka... i tu byłam wściekła na siebie że nie miałam ze sobą statywu. Ręce latały mi jak oszalałe i na dodatek nawet najdelikatniejszy podmuch wiatru wzruszał wszystko to co mnie interesowało...
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||