|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Uśmiechna ten zawsze możecie liczyć
. Dziękuję za chęć pomocy... Właśnie czekam na komputer od znajomego (jak pisałam wcześniej). Zobaczę jak długo będzie trwała wymiana sprzętu w jego biurze... Bo znając go, to zawsze dużo mówi a mało robi. Będę miała na względzie twoją propozycję
![]()
Dziękuję!
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Tylko nie krzyczcie na mnie...W odpowiedniej wielkości... co do jakości... sami oceńcie
![]()
Wstawiam kontrolnie.
from... PS touch
Nie trafiona ostrość.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jasne! Jasne! Jasne!
Ale rozdarłeś dziób..... Miej serce...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
E-5+HLD-4, E-520,ZD 12-60, ZD-14-54, , ZD-35 macro,Sigma 50-500 f/4-6,3 EX DG HSM, FL-35R
a,,, jak z jakością zdjęcia bucików?