Czyżbyś był techniczny? Nie wiesz o co chodzi w gonieniu króliczka?
polecam: http://psychoterapia-lissewska.pl/gonienie_kroliczka
Czyżbyś był techniczny? Nie wiesz o co chodzi w gonieniu króliczka?
polecam: http://psychoterapia-lissewska.pl/gonienie_kroliczka
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Luc4s, doszukujesz się sensu w tym graffiti z królikami z ostatniej wrzutki? Czy musi być jakiś sens?
Doszukuję się w sensu w całej serii. Z Uli fotek wynika, że te króliczki się powtarzają w różnych miejscach Podgórza. Podejrzewam, że powstały w ramach ArtBoomu, albo innego dziwadła, lub też któryś z hosteli sobie urządził nową świecką tradycję. W innych rejonach miasta takie grafitti nie występują. Ciekawi mnie stąd się wzięły. Ot all.
Aaa... w końcu kumam, dziękiA może to taki znak firmowy, coś w odzaju tagu jakiegoś grafficiarza? Że ma np. okres królikowy?
widzisz ty biegasz z modelkami po bagrach, a ja szukam królików.. Frajde zapewne mamy podobną o ile nie mam większej, a gdybysmy sie zamienili tematami raczej nikt szczesliwy by nie był.. I ta różnorodność mnie cieszy
to śledz wątek albo łaź więcej po mieście, choć główne skupisko królików faktycznie na Podgórzu to w innych częściach miasta osobniki te również występują.. Co nie ukrywam cieszy mnie niezmiernieZamieszczone przez luc4s
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Na 151 prezentacja statusu materialnego lokatorów.
Ula, ganiaj te króliczki, i obyś żadnego nie złapała.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Nic nie pobije mojego króliczka
Ma już 13 lat, co jest ewenementem, nawet weterynarz go filmował
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||