Sony Alfa 7S:
http://www.dpreview.com/news/2014/04...&ref=title_0_1
generalnie chodzi o ten film:
Sony Alfa 7S:
http://www.dpreview.com/news/2014/04...&ref=title_0_1
generalnie chodzi o ten film:
było Lustro jest panasonic lumix Lx100
(brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
.... szkoda, nie oglądałeś do końca
sprawdź tytuł film .. no i ja się nie podniecam, choć chciałbym swoje malutkie dziecko nagrać w n o c y jak wędruje po łóżku we śnie.
Ostatnio edytowane przez grzeSiuu ; 12.04.14 o 02:09
Było tego, oj było by wymienić 20D, 35L/85L I, 3200, 1.4 i 1/40 (Sara). Potem np. 7D 17-55/2.8, 12800, czas chyba 1/10 (Meemee) a ostatnio 12/1.6, 1/25, 12800 na GH2 (Domek).
Co zapniesz pod tą Alinę? 2.8 - sorry, to mamy tu, na miejscu. Fufu to lowlight, ale prawdziwy nie udawany (jak na tym filmiku). Zrobi coś Samyang w T1.6 z bagnetem FE to zobaczymy, póki co to tylko PR.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
brak szklarni... bezceNNe.
zastanawiam się nad A6000 i tu już mnie drażni brak wyboru a co dopiero w wersji FeFe
p.s.
najgorsze, że nasze fotoaparaty (ze względu na przepisy UE) maja krótki czas nagrywania do 29 minut.
a ja potrzebuję wieczorem włączyć i rano wyłączyć nagrywanie.
Ostatnio edytowane przez grzeSiuu ; 12.04.14 o 11:10
@Gietrzy
czytałem (nie mogę teraz znaleźć), że w Sony w modelach 7 można przestawić w menu region na USA i masz co chcesz
mowa oczywiście o modelach na rejon UE.
super jakby to było wrzucone w a6000 .... może szybciej podjąłbym decyzję.
@Maf
fakt, jest ale dla mnie dalej zły, tzn nie ma tego na czym mi zależy.
w innych systemach jest![]()
ano, jest.
jest i HACK dla Pasikoników .. niestety nie dla wszystkich modeli.
![]()