Zobacz wyniki ankiety: Przepaść istnieje czy nie?

Głosujących
51. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

27 52,94%
  • Nie

24 47,06%
Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 74

Wątek: Przepaść.Jest w głowach czy na obrazkach? Czyli EPM2 kontra EPL3

| OlyJedi Awatar zibi1303
    Mieszka w
    Gdynia
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria

Odp: Przepaść.Jest w głowach czy na obrazkach? Czyli EPM2 kontra EPL3

To wszystko zależy od sytuacji i warunków. Są takie warunki że ta przepaść jest i to widoczna z daleka że tak powiem, ale jest wiele sytuacji i warunków kiedy tej przepaści nie ma, albo trudno ją dostrzec
    /*...................*/
    /* ...........................*/

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

Każdy facet jest gadżeciarzem. Kiedy się martwię jak wykolegować małżonkę i kupić sobie nową zabawkę idę w plener szukać lepszego światła i jakichś motywów. Żadna nowa matryca nie zastąpi wyjścia o świcie w mgle nad San. Pomaga dźwiganie statywu.

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

Chomsky niegłupio gada - nowa wycieczka zamiast kolejnej zabawki = nowe zdjęcia, może nawet lepsze, niż poprzednie.

Inna sprawa to to, że przed matrycami od Sony cieniutko było u olka z DR. W czasach zamierzchłych tylko E-1/E-300/E-400 się wybijały ze względu na matryce Kodaka.

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    104
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez KaarooL Zobacz posta
    Chomsky niegłupio gada - nowa wycieczka zamiast kolejnej zabawki = nowe zdjęcia, może nawet lepsze, niż poprzednie.

Inna sprawa to to, że przed matrycami od Sony cieniutko było u olka z DR. W czasach zamierzchłych tylko E-1/E-300/E-400 się wybijały ze względu na matryce Kodaka.
    bo chomski to madry facet....
    Kodak od zawsze byl inny i w pewnych aspektach niedoscigniony.

Doprecyzuje, kazdy facet z gadzeciarstwa powinien kiedys wyrosnac, tak jak w koncu odchodzi z nas maly chlopiec....

pozdroofka
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar szafir51
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    224
    Moja galeria

post, który napisał Chomsky tylko wydrukować i powiesić w ramkę, sama prawda.

aleeeee

Byliśmy z kobitą ostatnio w sklepie, kupowała buty. Myślicie, że kupowała je dlatego, że nie ma w czym chodzić? A może powinienem powiedzieć jej, załóż te stare i przejdź się na spacer zamiast do sklepu, pooddychasz przynajmniej świeżym powietrzem? Reakcja byłaby łatwa do przewidzenia.
    Teraz coś przebąkuje o nowej torebce. A przecież ma ich już tyle Ale niech ma i jeszcze jedną, skoro jej to sprawi przyjemność.

Jeżeli komuś sprawia przyjemność samo fotografowanie, to dlaczego nie miałby używać do tego celu czegoś, co mu przyjemnie leży w łapach. Użyję porównania motoryzacyjnego. Lubię prowadzić samochód. Zarówno mój stary kombiak jak i nowe Maserati GranTurismo dowiozą mnie od punku A do B. Ale większą przyjemność będę miał z przejażdżki Maserati

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    107
    Moja galeria

OK, z ciekawości: ta ankieta podobno jest jawna czy publiczna, pytanko więc: ci, którzy zagłosowali, że tej przepaści nie widzą: moglibyście podać swoje modele aparatów mikro43?

Ja głosowałem za przepaścią; używam PM2 i GH2@TMoon7, rzadziej PL1 i XZ-1, już bardzo rzadko LX3.
    Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    210
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez szafir51 Zobacz posta
    Byliśmy z kobitą ostatnio w sklepie, kupowała buty. Myślicie, że kupowała je dlatego, że nie ma w czym chodzić? A może powinienem powiedzieć jej, załóż te stare i przejdź się na spacer zamiast do sklepu, pooddychasz przynajmniej świeżym powietrzem? Reakcja byłaby łatwa do przewidzenia.
    Teraz coś przebąkuje o nowej torebce. A przecież ma ich już tyle Ale niech ma i jeszcze jedną, skoro jej to sprawi przyjemność.
    A jak, niech ma i powiem więcej niech ma jeszcze pięć. Jest szansa, że na nasze zakupy też czasem przymkną oko

Cytat Zamieszczone przez szafir51 Zobacz posta
    Lubię prowadzić samochód. Zarówno mój stary kombiak jak i nowe Maserati GranTurismo dowiozą mnie od punku A do B. Ale większą przyjemność będę miał z przejażdżki Maserati
    Langsam, langsam! Najpierw sprawdź, którędy prowadzi trasa z punktu A do punktu B
    The question is, who cares?

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    208
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    OK, z ciekawości: ta ankieta podobno jest jawna czy publiczna, pytanko więc: ci, którzy zagłosowali, że tej przepaści nie widzą: moglibyście podać swoje modele aparatów mikro43?
    Do czego zmierzasz?

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

Szafir:

Takie są efekty błędów popełnionych za młodu - trafiłeś "konsumpcyjny" typ kobiety i musisz z tym żyć, dopóki jesteś w stanie lub dopóki zalety przyćmiewają te "drobne" niedogodności. Na przyszłość celuj w typ aktywny, który traktuje zakupy jako zło konieczne. Więcej ciepła, mniej zakupów...

| OlyJedi
    Mieszka w
    Gorzów Wlkp.
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez petreq Zobacz posta
    Do czego zmierzasz?
    Też się zapytam?
    pozdrawiam Krzysiek