Zobacz wyniki ankiety: Przepaść istnieje czy nie?

Głosujących
51. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

27 52,94%
  • Nie

24 47,06%
Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 74 z 74

Wątek: Przepaść.Jest w głowach czy na obrazkach? Czyli EPM2 kontra EPL3

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Szkoda że E-PM2 wyszedł ze sprzedaży. Kolega szuka jak najtańszego aparatu, z małym body i dobrą jakością zdjęć. Mój Mini go przekonał. Niestety zostaje na rynku droższy z nowych E-PL6.
    Od momentu nabycia E-PM2 kompletnie przestałem interesować się technikaliami i porównaniami, to naprawdę doskonały aparat, choć nie bez wad (zwłaszcza obsługi).

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez koniaczek Zobacz posta
    Od momentu nabycia E-PM2 kompletnie przestałem interesować się technikaliami i porównaniami, to naprawdę doskonały aparat, choć nie bez wad (zwłaszcza obsługi).
    Niby basz rację, ale weź proszę najdłuższy obiektyw i pyknij fotkę na 1/4 sekundy. Ostrą fotkę... Witamy w galaktyce OM-D z serduszkiem
    Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Niby basz rację, ale weź proszę najdłuższy obiektyw i pyknij fotkę na 1/4 sekundy. Ostrą fotkę... Witamy w galaktyce OM-D z serduszkiem
    Fakt, pewnie stabilizacja w wyzszych modelach jest wydajniejsza, jednak cena E-PM2 powoduje ze mamy fantastyczny obrazek w bardzo przystepnej cenie.

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez koniaczek Zobacz posta
    Szkoda że E-PM2 wyszedł ze sprzedaży. Kolega szuka jak najtańszego aparatu, z małym body i dobrą jakością zdjęć. Mój Mini go przekonał. Niestety zostaje na rynku droższy z nowych E-PL6.
    Mimo posiadania OM-D wciąz używam E-PM2 jako IR-a, te wady funkcjonalności mozna obejść wykorystując dotykowy ekran.
    Bardzo fajny aparacik w przeciwieństwie do E-PM1. Co do stabilizacji nie mam wątpliwości co do róznic, ze statywu z wężykiem, nie widać różnicy, poza tym, że nie ma tak dobrego chłodzenia matrycy.
    Wcześniej szumi przy intensywnym użytkowaniu, ale to zapewne wynik mniejszego body.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro