|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mimo, że zostałam ujęta w jednym z cytatów @dzarro, podpisuję się pod jego słowami w 100%. Jego post zawarł esencję naszego Forum z ostatnich miesięcy
Hades powinien wyciągnąć te punkty na belkę na głównej stronie.
Spokojnie z tym samokrytycyzmem, na forum poza tego typu spamerstwem dzieje się parę ciekawszych rzeczy również, tylko w przeciwieństwie do pogaduszek i smędzenia o zbyt wysokich cenach lub zbyt wczesnych zapowiedziach sprzętów, te inne cieszą się mniejszą jak gdyby popularnością publiczności...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
[QUOTE=bufetowa;1054744]Zapraszamy do zabawy!
Poszukaj w swym archiwum lub stwórz od początku własnego gniota. Wstaw go do wątku (w pierwszym poście znajdzie się galeria i opcja wstawienia zdjęcia).
Po jakimś czasie odpalimy głosowanie i wybierzemy nasz forumowy ideał gniota.
Liczę na Wasze poczucie humoru i poczucie kiczu.
[/QUOTE
Dżarro, nie bądź smutas, choćby przez wzgląd na Bufetową, plisss
![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
dzarro zahacza o inny problem, ponadgniotowy![]()