Ma dużo racji, wiele wartościowych wątków zostało rozmymłane przez paplaninę o d.. maryny przez forumowych grafomanów z wybujałym ego.
Ma dużo racji, wiele wartościowych wątków zostało rozmymłane przez paplaninę o d.. maryny przez forumowych grafomanów z wybujałym ego.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 25.02.14 o 14:31
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No to nam się dostało. Teraz musimy zrobić konkurs na największego grafomana![]()
The question is, who cares?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zastanawia mnie dlaczego odbierasz to, jak by było do Ciebie pisane??? Wrzuć na luz, i zastanów się czy nie ma w tym co piszę ziarnka prawdy ?
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Mnie najbardziej zastanawia to, że ten konkurs jest chyba najpopularniejszym w historii OC, no przynajmniej za mojej bytności na OC![]()