Co to w tej Bydgoszczy się dzieje ??
nyny żaby, Ty boćki hmmm![]()
Co to w tej Bydgoszczy się dzieje ??
nyny żaby, Ty boćki hmmm![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zimowe foty piekne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Bo ta zima co jest, to jej miało nie być!Dlatego się tu urodziłem, a nie na Kostaryce.
Czuję że mnie ktoś w ciu*a zrobił.
A sarenki i wiatraki ok.
---------- Post dodany o 19:21 ---------- Poprzedni post był o 19:19 ----------
No jak nyny już przyleciał, to faktycznie dziwne... boćki i żaby mogą się mylić.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
widząc te foty przypominają mi się zeszłoroczne zdjęcia chyba chimol'a (mam nadzieję że nie przekręciłam nicka) jak te biedne boćki w kosmicznej zamieci śnieżnej na polu stały... nie chce źle wróżyć - ale te zapewne czeka podobny los - jako że podejrzewam że zima nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa :/![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Te boćki są przyzwyczajone, w zeszłym roku w to samo miejsce przyleciały 5 lutego. Potem zima trzymała do kwietnia a one dały radę (chyba z drobną pomocą ludzi). Gniazdo jest niedaleko oczyszczalni ścieków i rowu odprowadzającego oczyszone wody do Wisły. Woda tam nigdy nie zamarza to i jakieś jedzonko się znajdzie.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22