Niezły akrobata, ale śpi smacznie. Dzieci tak mają.
Pozdrowerki.
Niezły akrobata, ale śpi smacznie. Dzieci tak mają.
Pozdrowerki.
Piekny widoczek.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
waruga, apz, fajnie, że zaglądacie. Cieszę się, że się podoba. Twoje sobotnie zdjęcia apzcie tak mi się spodobały, że też nabrałem ochoty na panoramę Tatr. Ktoś się umawiał na niedzielny wschód ale tylko drzwi od pokoju 202 trzęsły się od chrapania. Ale dobrze zrobiłeś, rano było pochmurnie i nici z widoczków. Po zakończeniu zlotu uderzyłem jeszcze raz w miejsce o którym opowiedział mi gościu ze stacji benzynowej, tej przed Nowym Targiem. Widok wspaniały choć wierzchołki szczytów były w chmurach. Wyszła mi taka panoramka
Klikać dwa razy to wyjdzie w pełnej rozdzielczości
![]()
Pod wieczór po wyjściu z Term na Bani miałem podobny widok - ale ciaśniejszy i chmury niżej - próbowałem puścić latawca, ale wiatr był słaby i dziurawy. , a w ogóle to zamiast wypatrywać Taterek spod Wadowic postanowiłem w wolnym czasie powędrować po Podhalu i Orawie w poszukiwania światła i widoków górskich - tam wszędzie są ode mnie 2-3 godzin jazdy samochodem, jak juz wyczerpie się potencjał "mojej" górki będę Was zanudzał innymi górkami.
A panorama z Gliczarowa świetna. Żałuję ,żę zbyt mocno spałem, Koło 8-mej mgła opadała i można było upolować widoki.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 11.10.11 o 21:38
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Były: 3 Canony PS, 2 Lumixy FZ, 2 Olympusy E-System /14-54II, 40-150/, Nikon D5000 /18-105/, E-PL2, E-PL3, E-PL5 /14-42, 14-150,12-50, 40-150, 14/2.5, 20/1.7, 45/1.8, Nokia LUMIA 920, 930 GOLD, LG G4, G5,G6, G7, Huawei P30 Pro jest Huawei Mate 50 Pro
Galeria Olympusclub: http://galeria.olympusclub.pl/index.php?cat=21795
Panorama wyszła rewelacyjnie.![]()
Też polowałem w weekend, przy okazji Rabki na fajne ujęcie Tatr, ale dla mnie pogoda nie była taka łaskawa.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Adambieg panoramka cool![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Świetne! Pozdrawiam współlokatorze![]()
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra