Oj tylko sprawiam takie wrażenieByło tu kilka takich smaczków gdzie pokazałam swoją silną stronę...
---------- Post dodany o 08:40 ---------- Poprzedni post był o 08:36 ----------
Ech i znów przegapiłam najważniejszą informację w tym wątkuKrakmanie mam nadzieję że wygrałeś tą walkę bo jeśli choć odrobinę ugryzł to będzie nam tej odrobiny brakowało... no chyba że zeżarł odrobinę złośliwości
![]()
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Wiem , wiem Ci panowie bardzo Ci pomogli. Już dość dawno czytam Twój wątek, jesteś dzielna.
Ostatnio edytowane przez hades ; 31.07.13 o 10:44 Powód: usunięta kopia tego samego wpisu
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Święta prawda Panie z tego.... chwilowego.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Jasne że pomagają....![]()
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Bo w pewnym momencie to już nie chodzi o pomoc tylko o dobre samopoczucie pomagających![]()