Jeśli nie będzie większy od C 70-300L, to już będzie ok. Stawiam na ciut wyższą cenę.
Jeśli nie będzie większy od C 70-300L, to już będzie ok. Stawiam na ciut wyższą cenę.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Przyznam, że polityka zrobienia drugiego obiektywu o tym samym zakresie ogniskowych "tylko " sporo jasniejszego, nie jest dla mnie do końca zrozumiała.
Kosztem rozmiaru mogli zrobić ogniskowa np 120, albo iść na całość i zrobić takie 50-200 dla mikro
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Tyko ile on ma więcej tych body i ich właścicieli do obsługi...
---------- Post dodany o 22:17 ---------- Poprzedni post był o 22:16 ----------
Jak dla mnie to to jest szkło na które czekam, mój naczęstszy w użyciu zakres ogniskowych, dół mogę obskoczyć stałkami...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Czy jest znana data pojawienia się tego "maleństwa" na rynku?
Mi osobiście bardziej pasowałby zakres 50-200 (a nawet 250) mm w mikro4/3. Jednak póki co zastanawiam się i nad takim zoomem. Tylko żeby cena nie zwaliła z nóg.
"Po co mi rozum, skoro mam dresik"
Obstawiam, że będzie kosztował 8 patyków na starcie.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska