Niestety nie ma nic na umieszczenie tej zaślepki od kontaktu E-M1 w grupie HDL-7, a szkodaSzkoda też, że nie można tam schować zaślepek do kontaktów puszki i gripa. Prędzej czy pózniej się je zgubi...
Zaś sam grip wykonany na medal.
Niestety nie ma nic na umieszczenie tej zaślepki od kontaktu E-M1 w grupie HDL-7, a szkodaSzkoda też, że nie można tam schować zaślepek do kontaktów puszki i gripa. Prędzej czy pózniej się je zgubi...
Zaś sam grip wykonany na medal.
Ostatnio edytowane przez Pawel92 ; 23.12.13 o 16:40
Zdjęcie nocne przedświąteczne.
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
przy iso 1600 cłakiem ładnie się prezentuje balans bieli chyba za ciepły... pozdro.
E-M1, E-PL1, Panasonic 12-35, 35-100, 60mm makro, 50-200, Vightlander 25mm, Sigma 150mm makro i worek pomniejszych manuali ... i na co mi to wszystko?
Moze trza mu pomoc.Tylko jak?sugerowalem sie kolorem opon samochodowych.Załącznik 106650W nocy wszystkie koty sa czarne,najlepiej to kolorowe w dzien a czarno biale w nocy.![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
taki na poprawę humoru,komentarz kogoś z optyczne.pl:
" Adam_Karwan | 2013-12-16 23:53:54
Kupiłem ten aparat na Allegro, niestety bez zaznajomienia się z jego działaniem przed zakupem. Nie polecam nikomu, zdjęcia wychodzą słabe."
Reaktywowany blog: mtwarowskifoto.blogspot.com
Ja ustawiał BW na 3200 K.... Choć w miestach to teraz każda żarówka inna w domu i balans punktowo wariuje... Ostatnio tak miałem przy fotografowaniu nocnym elewacji Bristolu
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A ja się zdałem na PSE i wyszło tak (tylko kolor, nie ruszałem kontrastów, wyostrzania i czego sie jeszcze da ruszyć):
Inna sprawa, że balans w takim wypadku "nieustawialny" dla całości - sporo źródeł światła, różne temperatury i widma.
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."