bingo APZ, chociaz poki co czekam na info o cenach, w gre wchodzi takze Olympus Pen E-P5
Ostatnio edytowane przez frost ; 29.09.13 o 18:41
Oba z nich zacne aparaciki są... A ceny, jak to ceny...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
mam pomysł na wykorzystanie wifi
Ostatnio edytowane przez frost ; 30.09.13 o 00:00
a tam gdzieś wyczytałem że miałeś d800 i EM-5 - jakbyś porównał te puchy pod wzgędem jakości obrazu zachowując wszelkie propocje (różnica megapiksele)? wiem że to trochę inna liga ale zależy mi na stwierdzeniu typu "EM-5 nie ma się czego wstydzić (do iso 1600)"... dzięki : )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Wszystko zalezy od tego co chcesz fotografować. W 99% przypadków E-M5 w zupelnosci wystarczy i da zadowalające efekty. Niestety, mialem przyjemnosc wykonywac zdjecia tylko kitowym obiektywem 12-50 oraz samyangiem 7.5 mm więc nie odkryłem wszystkich kart, które ma do pokazania om-d. Generalnie - na allegro wystawilem juz nikona D3, potem w sprzedazy beda szkla a nastepnie przejscie na m4/3. Jaka fotografię głównie uprawiasz ?
Chwilowo bez Olympusa, ale szuflada otwarta - co by watek nie zginął.
zgłosiłem do konkursu na fotografię miesiąca!
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzieki koledzy i kolezanki, to miłe. To może Olympusa wygram![]()