Bo proste jest piękne![]()
I o to chodzi. Kiedyś miałeś tylko aparat, kliszę, naciąg, ostrość, przysłonę i co martwiłeś się jakimiś pierdołami typu isopierdolencje, klawiszologia itd? Wtedy cykałeś i się cieszyłeś fajnym zdjęciem. A teraz? Ja rozumiem, że ludzie zbierają stare aparaty ale nie rozumiem czemu zbierają nowe?![]()
---------- Post dodany o 01:27 ---------- Poprzedni post był o 01:12 ----------
Święta racja Biker![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Tamte czasy(analogowe) miały w sobie coś niepowtarzalnego. Pamiętam własną drogę- Smiena(naciąg ręczny) potem automat, Zenit E, potem TTL i taka lampa jak na rurze w dużym fleszem przykręcana szyną od spodu. Cieszyło mnie każde zdjęcie, mimo że było na kliszy i niewidoczne. Dziś też bardzo mnie cieszy, ale trochę inaczej. Postęp podwoił wygodę i zmienił kreatywność.![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ja jeszcze się Canonem EOS pobawię, tak z ciekawości. Jesień się zbliża i parę ciekawych wydarzeń, będzie co focić.
Baw się Biker ile tylko możesz. Grunt to umieć się bawić i cieszyć - cieszyć nawet z pięknie opadającego liścia![]()
Muszę zrobić próbne foty wieczorno-nocne i zakończyć film. To bedzie przymiarka do nastepnej zabawy.![]()
517. Grzebiąc tak po starociach znalazłem sobie z Olka SP320 zachodzik słońca z Mrzeżyna czy z Mrzeżyno (cholera wie jak to się odmienia)
A. Wersja normalna
B. No i tak sobie odkryłem przypadkiem, że śmiesznie wychodzi wersja ściśnięta
![]()