numer może nie przejdzie ale zgłoszenie poszło
numer może nie przejdzie ale zgłoszenie poszło
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 23.09.13 o 17:29
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
oOoOoOoOo okienko...
dziękuję![]()
Ładne te okienka![]()
522. Ktoś chce ogórka?Olek SP320
523. I jeszcze jedno z dzisiejszej nocy z ludzikami nigdzie nie wykorzystane
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
534. Grzebiąc w starych fotografiach u moich rodziców znalazłem zdjęcie na dużej odbitce (pewnie przedwojenne). Jest zajefajne jak dla mnie
![]()
eeee Panie CzaRmaX schrzaniłeś Pan zabawę tym podpisem pod zdjęciem - trzeba było napisać że to Pański nowy retro-projekt. Przy Pańskiej kreatywności nikt by się nie pokapował że lud ciemny wkręcić próbujesz
Albo, że fota z wakacji![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Jak coś robię to przechodzi mi przez łeb 1000 myśli i jedną z nich była wkrętka, że kiedy w latach 89-90 byłem Libii to trzasnąłem na pustyni taką fotę z Zenita 11. Ale ja mam zawsze wielkie opory przed przywłaszczaniem sobie cudzej własności a szczególnie w sposób bez żadnego w to wkładu - tutaj dorobiłem jedynie rogi na górze bo zdjęcie jest tam obcięte na półokrągło lecz to za mało aby stać się chociaż współautorem coveru
Pytałem mojej mamy skąd wzięło się to zdjęcie i nie wiedział czy to zdjęcie było zrobione przez rodzinę lub kogoś ze znajomych rodziny. Nie zna jego historii więc i ja Wam jej nie przybliżę a moi dziadkowie niestety od dawna już nie żyją aby rzucić na to odrobinę światła
Ale uważam, że zdjęcie jest genialne![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 25.09.13 o 23:46
Lubię takie stare fotki, szkoda że jego historia pozostanie nieznana![]()