Wersja ściśnięta wygląda mi jak fala błota w Mordorze![]()
Oryginał fajny![]()
Wersja ściśnięta wygląda mi jak fala błota w Mordorze![]()
Oryginał fajny![]()
zajrzałem do wątku i jak zwykle się nie zawiodłem - fajne zdjęcia i dobry humor. Najbardziej podobały mi się seria z zapałkami i okno, ale reszta też ciekawa. Wal dalej, czekam na kolejne odjechane pomysły![]()
Sam się rozwaliłem bo w PS'ie nie zaznaczyłem opcji zachowania proporcji hehe. Ale to jest zabawne jak czasami taki zwykły pstryk potrafi nabrać wesołego wymiaru po zmianie proporcji a już szczególnie człowieka takie coś cieszy kiedy odkrywa coś z czystego przypadku
Przekaże i na pewno się ucieszy i każe podziękować
Dzięki za wpisy i odwiedzin Panie i Panowie z tej z tej olkowej krainy![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 20.09.13 o 09:21
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
518. Są tu takie działy jak pokaż swojego kota, kwiatka, jaszczurka, "ptaszka" a ja Wam pokażę swoją "myszkę" hihi. O jakość się nie starałem bo mi się nie chciało i fotki z ręki ale nie piłem więc w miarę wyszło![]()
A.
B.
C.
D.
E. A roli głównej wystąpiła myszka zabawka i podgrzewacz do olejków hehe
519. A z czegoś poważniejszego to kawałek lasku, który specjalnie leTTTTTko rozmaziałem
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ładne, pomysł z myszką ciekawy![]()
520. Kolejna odsłona mojego ulubionego okienka. No cóż nic nie poradzę - LUBIĘ JE!
![]()
to okno jest WIELKIE! i jest czarno-białe!!! więc w sam raz nadaje się do zgłoszenia do konkursu na fotografię miesiąca!
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 23.09.13 o 14:31