Okrąglaczek to parking przed sklepem
Gulaszówno Wać Panno miła a co byś chciała więcej wyciągnąć z tego parku? Może mi się uda. Generalnie ten kadr jest już pomieszany i zamieszany.
Okrąglaczek to parking przed sklepem
Gulaszówno Wać Panno miła a co byś chciała więcej wyciągnąć z tego parku? Może mi się uda. Generalnie ten kadr jest już pomieszany i zamieszany.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
516. Z moich wynalazków może życzycie sobie małe wspomnienie lata?
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Oooo i to mi się podoba![]()
The question is, who cares?
Coś z "niczego", trzeba mieć talent - Swietne.
Eee krzywo![]()
A tyle prostowałem i gładziłem ten ten ręcznik i nawet piaseczek pod niego podsypywałem.
Fota znaleziona dzisiaj przypadkiem bo myślałem, że gdzieś przepadła wraz z kilkoma innymi a tu cud i odnalazłem ją w pewnym projekcie PS'a. Tak więc dla cichociemnych czytelników exifków-sifków dane są nieprawdziwe - fota z przed 4 lat z Olka SP550UZ
. Ale muszę oddać sprawiedliwość mojej żonie bo sam ogólny zamysł był mój ale efekty graficzne i kompozycja z piasku to jej dzieło
. Miałem sporo takich fotek ale wcięła je amba, no cóż takie życie
. Spoko wymyśli się nowe
![]()
fajnewesołe i zabawne
Tak to jest z tymi babami. Moja na ten przykład zawsze siedzi cicho gdy szukam tematu, ale gdy widzi, że się miotam z aparatem zawsze podchodzi ze swoim ukochanym gejfonem robi cyk-cyk i mówi, że tak będzie najlepiej. Do szału mnie tym doprowadza bo prawie zawsze ma rację. Najgorzej gdy mówi, że nic z tego zdjęcia nie będzie...
Cissic moja żona też ma takie coś białego z jabłuszkiem i wkurza mnie czasami to iCOŚ z pewnymi funkcjami ale szczerze mówiąc to te gejfony całkiem ładne foty robią. Ja tam nie bawię się w żadne zawirowania i turbulencje tematu tematycznego stematyzowanego tematycznie tematem czy matryca jest wyskubana z drewna czy z marmuru. Robi ładne foty kolorystycznie z automatu i tyle. Dla mnie zdjęcia mają się podobać a z czego są zrobione to mało istotne
![]()