ładne zdjęcia pamaru, i te Twoje i te które podlinkowałeś
ładne zdjęcia pamaru, i te Twoje i te które podlinkowałeś
Oj ładne zdjęcia i na dodatek z Japonii więc dla mnie są jeszcze ładniejszeTylko czy jak kupie sobie taki obiektyw to będę pstrykał podobne?
Eh, chyba lepiej wydać tą kasę na bilet do Tokyo![]()
Pro1 + 55-200 + dp review = http://www.dpreview.com/galleries/re...lm-ois-samples
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
B/w, bo coś mi weszło z ręką w kadr jak się zaczaiłem na właścicielkę oczu sarnich i w kolorze na pierwszym planie strasznie wyłazi. Af w tym aparacie to gorzej niż porażka, sporo się trzeba nagimnastykować, żeby mieć kadr i nierzadko jest już po ptakach. Może następne korpusy będą transparentne w takich sytuacjach, ale obecnie to .... nie narzędzie.
![]()
Właśnie wróciłem z pierwszego w swoim życiu wieczoru panieńskiegoZdjęcia właśnie się importują. Jestem ciekaw, jak tym razem poradził sobie Fuji.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Mamy rozumieć że panny oglądały sprzęt, ale czy zdjęcia jakieś zrobił? Bo już cała Polska wie, że na tym wieczorze byłeś:P
---------- Post dodany o 09:16 ---------- Poprzedni post był o 09:12 ----------
Gdyby nie to, że kłóci się moja wizja posiadania małego aparatu z rzeczywistością tego zooma, to bym chyba się skusił. Ładne te obrazki.
Już dostałem pytania o jakiś tam swój okres. Zapytałem się, czy nastąpiła awaria LCD, bo autor nie wie jak sobie poradził Fuji.
Podobają mi się takie nawyki z fejsbuka, typu: wyszedłem z kibla, kroję chleb, zrobiłem zdjęcia...itp.
Rolleicord, Canon
flickr