no raczej że zasłużenie![]()
gratulacje i ode mnie - chyba sam dobrze wiesz że cała seria z tego i temu podobnych miejsc były często przeze mnie oglądane![]()
![]()
no raczej że zasłużenie![]()
gratulacje i ode mnie - chyba sam dobrze wiesz że cała seria z tego i temu podobnych miejsc były często przeze mnie oglądane![]()
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Paweł to miłe z Twojej strony że wspomniałeś o mnie i zdjęciach które Ciebie zainspirowały do działania z tak pozytywnym efektem. Bardzo dobrze się stało, że wykorzystjąc swój potencjał, fantazję i umiejętności, pokazałeś zdjęcie z miejsca dziś zapomnanego. Chciałbym byś tą tematykę kontynuował, bo naprawdę warto.
Życzę Tobie więcej tak udanych kadrów o podobnej tematyce.![]()
Biker ja tylko napisałem jak było z tym zdjęciem a Twoja zasługa w tym jest duża. Potrafię kręcić i bajerować oraz tak ściemniać, że sprzedałbym komuś jego własną żonę tak, że ten ktoś pomyślałbym, że otrzymał coś nowego ale jak mam skłamać to wolę się nie odzywać bo kłamstwa trzeba pamiętać a po co sobie pamięć zaśmiecać
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 27.08.13 o 23:58
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Dzięki za szczerość, i pamiętaj że ja nadal mam nadzieję na kolejne wspólne focenie.![]()
Łooo, gratulacje! Wygrana z pewnością zasłużona. Mainstream na Ciebie czyha Czaruś, uważaj i pstrykaj dalej![]()
CzaRmaX moje gratulacjeFotka naprawdę świetna! To teraz napisz, gdzie świętujesz i czy zapraszasz
?
Dziki, dzięki - jest mi na prawe ogromnie miło z powodu Waszych wpisów (nawet się nie spodziewałem). Można zrobić zlot u mnie wątku i powstawiać foty z flaszkami hihi
![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()