Kujon![]()
Kujon![]()
Gratuluję Czarmax!![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Czarmax gratuluję. Nagroda zasłużona na 200%.
Tera chop sie nie odezwie ........![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Też pogratuluje, bo zdjęcie zacne i nagroda zasłużona. Bardo dobrze, kontynuuj![]()
Dołączam się do gratulacji.
NIe było mnie kilka dni, a ty tu szalejesz normalnie. Gratulacje !!!
Dobre zdjęcie i nagroda w pełni zasłużona.
Brawo ! Słusznie. Gratuluję![]()
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOO
kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurde, kurdesz na kurdeszami zastanawiam się czy ma mi odbić woda sodowa, czy może brodę sobie zapuścić, tudzież założyć jakąś starą wytartą marynarkę z łatami na łokciach
A tak na serio, serio, serio bez jaj i żartów jak to mnie się zdarza to przyznam się Wam bez bicia, że jestem lekko zdziwiony, zszokowany, stremowany, zawstydzony bo nigdy w życiu bym nie przypuszczał, że ktoś doceni moje pstryki
Przyznam się, że gdyby Lilen nie umieścił tego info to ja nie wiem czy sam bym go umieścił.
Ale oddając sprawiedliwość czy się to zdjęcie komuś podoba czy nie (tutaj na pierwszej stronie jest błędnie wstawione kolorowe a tam jest wersja czarno biała) to zdjęcie to jest zasługą tego forum i Was
- bo Biker strzelił fotę Radogoszcza a ja sobie pomyślałem, że on ma tam tak daleko a ja w pobliżu mieszkałem 26 lat i nadal tam często bywam więc wstyd, że to nie ja zrobiłem te zdjęcia
- bo w czasie kiedy fociłem Radogoszcz pomyślałem sobie, że może Wam bliżej przedstawię Łódź i okolice od tej innej strony (nie tylko fabrykanckiej) więc zrodził mi się pomysł pokazania miejsc martyrologii (mam ochotę dalej go pociągnąć ale brak mi na to ostatnio czasu).
- bo w końcu Lilen zmusił mnie do tego abym poprawił pewien szczegół
- bo wiele stąd wyniosłem dzięki Wam
Więc jakby nie patrzeć to zdjęcie jest dzieckiem tego forum a ja jedynie wcisnąłem spust w odpowiednim momencie (nawet ślepej kurze może przytrafić się ziarno)
A na koniec BARDZO, BARDZO, BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ ZA MIŁE WPISY dla mnie wpisy bo nawet się nie spodziewałem, że tyle osób mnie toleruje![]()
Dzięki bo ja bym chyba milczał
.....a na Was testuję totalne głupoty. Sorry ale te moje foto bzdety głupoty sprawiają mi radość jak dzieciakowi i zapełniam niszę a po co robić coś na siłę, skoro są inni lepsi i mnie daleko do nich![]()
Mów mi "koFanie"![]()
A ja myślałem, że lubisz podglądać - oczywiście babki
W końcu mam jakiegoś przyjaciela w życiu
Byłem na rybach - wiesz jak to jest krakowski łobuzie hihi![]()
Nie krzycz bo ja się czuję zawstydzony i jeszcze mnie spłoszysz
Podglądałem u mistrzyni
Żona wyjechała więc wiesz jak jest![]()
Nie obrażajcie się, że kogoś nie zacytowałem ale też dziękuję za wpisy
P.S.
Jeżeli myślicie, że spoważnieje to...................., nie ma takiej opcji![]()
Pozdro dla wszystkich nawet tych co mnie nie lubią![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 27.08.13 o 23:22
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ