Sława za wszelką cenę.
Sława za wszelką cenę.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Trudno mi zdefiniować pojęcie "statusu społecznego bądź religijnego" miejsca. Zwykle wszelkiego rodzaju statusy określane są przez przepisy prawne, a dopuszczalne zachowanie przez te same przepisy lub regulamin danego miejsca. Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie.
Żeby była jasność: uważam, że robienie tego typu zdjęć jest niestosowne ze względu na to, że cmentarz to miejsce publiczne, w którym mogą znaleźć się ludzie nie mający ochoty na takie widoki. I nic poza tym.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Rolleicord, Canon
flickr
Są normy prawne i normy społeczne i uważam, że w dobrym tonie jest zachowywać jedne i drugie w danej grupie społecznej w której się znajdujemy. Arabowie przykładowo zbytnio nie przywiązują wagi do miejsca pochówku i pewnego razu w Libii biegałem po "grobach" nawet o tym nie wiedząc![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Jestem! Szczególnie w odniesieniu do wszelkich informacji medialnych.
Tu chodzi o artykuł, więc dla mnie ważniejsze jest to co napisane. Przyglądam się więc tekstowi. Dla mnie istotne jest, o czym chce mnie poinformować autor. Więc mam:
-Rozbierana sesja na cmentarzu żydowskim
-Półnaga modelka pozowała na tle macew na cmentarzu żydowskim
-... półnaga modelka pozowała między macewami na cmentarzu żydowskim
Autor powstrzymuje się od komentarza, informuje jedynie: "Policjanci pod nadzorem prokuratury sprawdzą, czy doszło do znieważenia miejsca pochówku."
Znając "talent" redaktorów tworzących artykuły, powstrzymuję się więc z ciskaniem gromów. Owszem, pomysł na sesję budzi mój niesmak ale daleki jestem od zarzutu bezczeszczenia.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Teraz to nie rodzice ale media wychowują i uczą. A co jest w nich popularne? Wszystkie skrajności, normalność jest nudna i niemedialna. Niestety aby się wybić musisz zaszokować, im bardziej tym lepiej. Gdyby te zdjęcia były na przysłowiowym łonie natury to pies z kulawą nogą by się nimi nie zainteresował a tak mamy TEMAT i w telewizji i na naszym Forum.