Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
fajne - szkoda tylko że takie maleństwa tu wstawiasz![]()
nie można głębiej odetchnąć![]()
te w pionie kadrowo IMO lepiej
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Spoko foty tylko cos male
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
podoba mi się 51 i 52 ale rzeczywiście większe przyjemniej by się oglądało
Abir lisek świetny, super spotkanie. Seria z kormoranem też ciekawa, ale liska nie przebije.
Kormorany fajne, lisek super, pisze Ci to lisiajamka![]()
Fajne kormorany. Też mam takie w pobliżu. Niestety siedzą na wyspie i trzeba by jakiegoś teleskopu aby je dobrze zobaczyć a o fotce to już nawet nie wspomnę.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
nad "moimi" stawami grasuje klan kormoranów (mają swoje ulubione drzewa - które łatwo poznać) lecz najczęściej też są w miejscach niedostępnych. Ten osobnik musiał mnie nie zauważyć i przycupnął.
teraz wielkość zdjęć. Chciałbym zapewnić wam komfort oglądania lecz nie wiem co robię źle. kilkumegowe zdjęcie zmniejszam rozmiar na 1000 na dłuższym boku, potem umieszczam je w internetowym albumie, kopiuję adres url i za pomocą ikonki "image" wstawiam do wątku. może powinienem robić coś inaczej?
dodam jeszcze że robię tę operacje przy pomocy picasa i picasa web album. może to mi jakos obcina.
Ostatnio edytowane przez abir ; 22.07.13 o 22:56
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
co się stało ze zdjęciami z postu #61?
PRZEPRASZAM ZA KŁOPOTY TECHNICZNE
grzebałem wczoraj w różnych ustawieniach albumu w internecie - szukając sposobu "powiększenia" zdjęć i coś się pochrzaniło. sam nie wiem co. zbytnio na tym wszystkim się nie znam.
jednak gdy przejdę ze strony 7 na 6, a następnie wrócę na 7 to zdjęcia się pojawiają, taki cud