|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A tam namotane. Jak potrzebujesz to sa abo załonacys, abo wyłonacys i zowdy mosz przełonacone tak jak potrzebujesz.
Łonacyć to jest najlepsze słowo na świecie. Zależnie od kontekstu możesz nim zastąpić dowolny czasownik. Tak samo jak "te łone", które zastępuje dowolny rzeczownik. I życie staje się proste![]()
The question is, who cares?
No właśnie z takim szlagiem po którym się zejdzie z tego świata mi się kojarzyło, a to takie sobie bicie serca tylko.
Coś czuję, że jak Edorka spojrzydo swego wątku to szlag ją trafi, a my możemy dostać po szlagu przez pysk
(o ile wcześniej nie dostanie hercszlagu, hercklekotów czy jakisik hicweli). Na razie niech smacznie śpi, żaden kosmatek niech jej nie napastuje i oby dobry humor jej jutro i po wsze czasy nie opuszczał
. Kolorowych snów
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Ja się bardzo cieszę, że tu sobie tak fajnie łonacycie![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wygrałas w tej walce!Mnie się fotki podobają. Może ten refleks swiatła na dwóch ostatnich cos tam łonacy..ale kto by na takie łono deł se pozor?
![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Hiszpańskie schody świetne.![]()
Reszta też fikuśnie " wyłonacona ".![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
właśnie ten refleks na 53 najfajniejszy![]()