Pierwsze najciekawsze. Zdziwiłem sie, że takie autobusy jeszcze jeżdżą. Od razu przypomina sie Leszek z "Daleko od szosy"![]()
Pierwsze najciekawsze. Zdziwiłem sie, że takie autobusy jeszcze jeżdżą. Od razu przypomina sie Leszek z "Daleko od szosy"![]()
I dla mnie "wyścig z autobusem" najlepszy... kolejne zdjęcie przywołujące wspomnienia lat młodzieńczych. To one jeszcze jeżdżą??
To jest autobus zabytkowy, jeździ przy specjalnych okazjach. Pięknie stiuningowany.
To zdjęcie strzelone fuksem, chłopak na rowerze był dość daleko, a ja miałam krótki obiektyw więc trza było trochę "cropnąć".
Dzięki za głosy wszelakie.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Po kilku miesiącach udało mi się odzyskać mą piwnicę (przez kilka miesięcy była użyczona robotnikom remontującym mą kamienicę). Niezwłocznie zaciągnęłam więc doń mego przyjaciela i bestialsko go wykorzystałam (nie pierwszy raz)![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Biedny, wykorzystany przyjaciel, ale warto było, bo efekt jest bardzo, ale to bardzo fajny. Pierwsza i trzecia najbardziej mi się podobają.
The question is, who cares?
w kółko to samo - tylko dobre zdjęcia i dobre zdjęcia. Nuuuudy
![]()
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
Albo mi się wydaje, albo brakuje jeszcze jednego kadru.
To tak jak kiedyś do nynego przeczytałem:
"daj coś nieudanego"![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||