Sklepienie, to dla mojego oka radocha. lleż w tym wędrówki myśli, fantazji, porządku w bezładzie, zastanowienia, propozycji, pasji (fotografa)!
Zazdraszczam.
Pzdr, TJ
Sklepienie, to dla mojego oka radocha. lleż w tym wędrówki myśli, fantazji, porządku w bezładzie, zastanowienia, propozycji, pasji (fotografa)!
Zazdraszczam.
Pzdr, TJ
Sklepienie idealne na tapetę monitora jeżeli ktoś lubi stonowane. Jest fajny wzór, który nie zakłóca i nie powoduje trudności w odszukaniu ikon. Fajne a po za tym lubię kolor niebieski
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Faktycznie nietypoweDlatego zastanawiałem się czy w ogóle wspominać, gdzie te zdjęcia powstały. A bardziej typową relacje też planuje umieścić, tym bardziej, że byłem w okresie kiedy Barcelona grała w półfinale ligi mistrzów z Bayernem Monachium (udało mi się być na tym meczu
) i jakieś zdjęcia też z tej okazji zrobiłem.
Planuje na to jednak osobny wątek bo zdjęcia będą bardziej poglądowo-wycieczkowe ponieważ każda turystyczna atrakcja była właśnie przez turystów oblegana i ciężko było zrobić jakieś wyjątkowe ujęcia.
Dziękuje. Ciekawe rzeczy widzisz w tym zdjęciu co mnie bardzo cieszy.![]()
ostatnie bardzo mi podchodzi![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Nie było mnie tu jakiś czas a skoro już się pojawiłem to i wstawię jedno zdjęcie dla odświeżenia
8. Czerwony na fioletowym patrzy na zielone
(Olympus OM-D E-M5 + mZD 60mm)
Robal na kwiatku zapitala po trawie?![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wszystkie zdjęcia są bardzo fajne. Będę podglądać i... próbować naśladować...![]()
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro