Odświeżam wątek. Wieczory dłuższe to i czasu więcej więc postanowiłem popracować nad zdjęciami i przedstawić je wam do oceny. Na początek jedno z pobytu w Chorwacji.
9. Znak krzyża
Odświeżam wątek. Wieczory dłuższe to i czasu więcej więc postanowiłem popracować nad zdjęciami i przedstawić je wam do oceny. Na początek jedno z pobytu w Chorwacji.
9. Znak krzyża
Ostatnio edytowane przez Lilen ; 13.11.13 o 22:18
Dobry początek i wiele fajnych zdjęć potem.
Lilen,
co do ostatniego* - ciekawostka, taki backstage.
Ale... poczekam na kolejne
* - ja osobiście wolałbym kadr w którym mialbyś tylko tą wieżę z cieniem i osobę.
pozdrawiam,
9 - bardzo fajne i takie nieszablonowe....
Lilen,
Wszystkiego Doświetlonego!
Wielu udanych zdjęć w Nowym roku życia![]()
Dawno się tutaj nie udzielałem, mam nadzieję nadrobić zaległości.
Przebierając zeszłoroczne fotografie i przygotowując się do ich wywołania pomyślałem, że zaprezentuje Wam z mojego zbioru kilka zdjęć. Może coś Wam się spodoba, może podzielicie się swoimi uwagami lub radami?
Na początek zachód słońca w Zadarze.
10.
11.
Czy ja tej fajnej 10'tki to już nie widziałem?. 11 też całkiem sobie niezła ale proszę Ciebie dojdź już do 15'stki aby prokurator mnie nie ganiał za wyrażenia, że 10'tka i 11'stka są fajne hihi
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Pomysl na kadry ciekawy.
CzaRmaX, co za pamięć - pozazdrościć. Zapewne widziałeś w galerii nieco inne ujęcie i kolorystykę.