Może edorka czeka na odpowiedni moment . Może ten moment za rok się pojawi.![]()
Może edorka czeka na odpowiedni moment . Może ten moment za rok się pojawi.![]()
Odnośnie momentu raz na rok, to kawał mi się przypomniał, ale nie będę w wątku bzdurzył![]()
The question is, who cares?
każdy może ale nie musi
nie muszę mieć foty ditl-owej aby móc cokolwiek napisać choćby to nawet była krytyka nieprzestrzegania regulaminu, w moim pierwszym ditl-u miałam nieopisaną fotkę i nie robiłam problemu z tego, że ktoś zwrócił uwagę i następne byly już opisane jak należy
malutki off chyba nie zaszkodzi temu wątkowi![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
tak, frekwencyjnie DITLe w "dni robocze" wypadały słabo ale zdarzały się tam ciekawe fotki... generalnie, jestem za tym by terminy DITLów były wybierane w jakieś ciekawe daty - święta państwowe czy kościelne, jakieś rocznice... czasame chciałoby się więcej kontekstu a nie tylko "trzecia sobota miesiąca"...
Tak sobie myślę - np. takie 22 lipca, zniesione komunistyczne święto... może gdzieś jakieś postkomuchy robią imprezę? a może gdzieś jakiś odpust ku czci św. Marii Magdaleny? takich dat można chyba trochę nazbierać... może czasamui byłoby warto wyjść ze schematu sobotniego?
pozdrawiam DITLujących![]()
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Na Ditla każdy dzień może być dobry, choć wszystko zależy od chęci robiących foty.
I pewnie dlatego jast głównie w soboty![]()
Hmm, właściwie po co cała dyskusja.
Kto wstawił - wiadomo
exif wymagany, w exifie jest wszystko.
===
czyli wstawiam zdjęcie, w tytule piszę Gorlice, albo gdzie tam jestem i wystarczy
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie czekam na kolejne moje oczko i wrzucam już teraz![]()
TrustNo1 ! E-30, E-1 , 14-54 , 40-150 , oraz Olkowe analogi z wieloma szkłami
============================
grupa "Co-arto" = www.co-arto.com