Może po prostu autorzy zdjęć sami się zreflektują i dodadzą opis. Hehehe
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Usunąć sami nie mogą
---------- Post dodany o 16:39 ---------- Poprzedni post był o 16:34 ----------
No nieźle się w tych Gorlicach zabawiacieAle takie widoki to są wszędzie, gdzie jest fontanna, do której da się wejść. Niedaleko mnie w Radzionkowie, jak jest ciepło, to cały czas jest dzieciakami obstawiona i wszystkie mokre od stóp do głów
![]()
The question is, who cares?
Tym razem zmieściłem się w terminie![]()
A tak trochę z innej beczki to dlaczego Ditl-e są tylko w soboty? Ja rozumiem, że to wolny dzień ale od czasu do czasu mógłby być w dzień powszedni lub niedzielę. Z chęcią zobaczyłbym co forumowicze robią w inne dni tygodnia. Zdjęcia z pracy mogłyby być ciekawe, zresztą przed i po też![]()
Bywały i w dni powszednie, ale fakt, głównie są w sobotę.
The question is, who cares?
@pers , nie wiem jak w innych firmach ale mojej nie można robić jakichkolwiek zdjęć. Za tydzień w sobotę mamy imprezę w firmie . Obchody 30-lecia firmy. Ma być jakiś kabareciarz i różne tam ciekawostki. Zapowiedziano nam że nie wolno robić nam żadnych zdjęć, żeby czasem nie umieszczać ich na portalach społecznościowych .![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant