Niestety... nie miałam nic dla niego. Następnym razem nakarmię ptaka...![]()
Niestety... nie miałam nic dla niego. Następnym razem nakarmię ptaka...![]()
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Ojjjj Ty niedobra a tak się starał do zdjęcia
Skoro Sepi wrzucił ptaszka no to też Ci dorzucę łabądki bo tak nigdy ich nigdzie nie wrzucę a z 6 lat już mają
Był sobie łabądek
A potem odpłynął w siną dal w stronę zachodzącego słońca = very romantiś hehe
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 13.06.13 o 01:35
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Łabędzie są super...
No to jeszcze jeden...
Ostatnio edytowane przez Be_Beata ; 13.06.13 o 07:11
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Przeszukałam właśnie dysk automatycznie, w Total Commander i niestety takiego pliku nie znalazł. Może powinnam przeszukać dysk ręcznie? Choć to pewnie zajmie sporo czasu... jak myślisz czy jest jakikolwiek sens się męczyć? Posiadam Asus Transformer Pad TF300T. Jeśli warto szukać ręcznie to od czego najlepiej zacząć??? Zaznaczę tylko że w pliku pt główny plik systemowy znajduje się mnóstwo katalogów i... na sam ich widok rozkładam ręce.
dzięki za info![]()
Weź aparat i zrób zdjęcie ponownie. Są też narzędzia odzyskiwania utracjuszów, wybierz to co Cię bardziej pasjonuje.
powodzenia.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Zacznij od katalogu /home
jest to zazwyczaj główny katalog użytkownika danego urządzenia
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||