“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Ja tam lubię widoczki fotografować analogiem. Moim zdaniem sprawdza się znakomicie
Bielsko Biała
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Tmax 100, HC-110
Kochanie poczekaj, sznurówki mi się rozwiązały
Oli OM10 + Kodak ProFoto XL 100
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Witam podłuzszej przerwie... Tak przy okazji wspomnę że mam spory nadmiar materiału kodak double X ISO 250 (taki lepszy trix) Którego chetnie zamienię na filmy o mniejszej czułosci ewentualnie odsprzedam po 10zł za rolke 36 klatek. dwa przykłady niżej... Zainteresowanych zapraszam na PW
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
Miałem kryzys twórczy![]()
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski