Jakbyś to ty była w lusterku na trzeciej fotce to byłoby świetne.![]()
Jakbyś to ty była w lusterku na trzeciej fotce to byłoby świetne.![]()
Miałam takie i poleciało do kosza![]()
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Jeżdżąc rowerem po uliczkach w okolicach Wrocławskiego rynku zauważyłam piękne latarnie i kute kraty na oknach. Zrobiłam mnóstwo zdjęć których głównym tematem były właśnie one. Jednak wiecie jak to jest, niby wydają się fajne... a kiedy wrzuci się w kompa to wszystko jest jakoś nie tak! Potrzebuję zabrać ze sobą, kogoś silnego, kto mógłby mnie wziąć na ramiona tak bym mogła swobodnie zrobić zdjęcia z interesującej mnie perspektywy. Tak dla przykładu podam, zdjęcie zegara z poprzedniej wrzuty... wyglądałoby o niebo lepiej gdyby zegar był na wprost!
Ostatnio edytowane przez Be_Beata ; 8.06.13 o 11:01
troszkę lewej strony mi brakuje - ale kadrowo już znacznie lepiej niż z początku wątku
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Bo było krzywe i byłam zmuszona wyprostować właśnie w taki sposób... Zaufałam poziomicy w aparacie, nie biorąc pod uwagę ukształtowania terenu. Następnym razem zostawię sobie znacznie więcej rezerwy i postaram się pamiętać że sprzęt nie zawsze ma racje :P
sprawdź czy aparat nie ma złotego podziału - może być pomocne![]()
moje foty z reguły są krzywe - nie wiem czemu ale coś mnie ciągnie w jedną stronę
niemniej rezerwe dobrze miec![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Jasne... Mam włączoną opcję złotego podziału. Jednak czasem bezgranicznie ufam sprzętowi. Na samym początku miałam zupełnie gdzieś to co ma mi do powiedzenia... potem przekonałam się że warto go słuchać i zaczęłam mu ufać nawet za bardzo...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
I tak lepiej niż u BIKERA, co myśmy się namęczli z Nim![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||