|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saborze to zależy czy to żona czy córka... Pana Gulasz![]()
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
NO to już nie podlega dyskusji
---------- Post dodany o 22:45 ---------- Poprzedni post był o 22:43 ----------
OK widzę że dyskusja na temat mojego wczesnego wstawania wrze...A co myślicie o zdjęciu zakochanej pary na mostku???
no raczej że nie podlega![]()
Tatko mondrze gada - w końcu po kimś mądrości odziedziczyć musiałam...
Krakman niby mnie poprawia a sam z ortografią i jej zasadami na bakier![]()
![]()
co do parki
jak już pytam to odpowiem...
wrzucasz ogólnie mnóstwo zdjęć - no i z jednej strony ok
z drugiej zastanawiam się po co - czy wszystkie na pewno są takie że na pewno chcesz się nimi z nami podzielić ??
czy każde Ci się podoba... ?
ogólnie początki nie należą do najłatwiejszych a i później wcale łatwiej nie musi być![]()
zastanawiaj się częściej nad kadrowaniem - czy aby na pewno tak a nie od innej strony coś ugryźć...
żeby naciśnięcie spustu nie wynikało z przypadku a z Twoich przemyśleń...
no ale ogólnie co do parki - to niby ok... ale nie zatrzymuje na dłużej... przynajmniej nie mnie...
swoją drogą tu też bym inaczej kadrowała...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Gulasz mądrze prawi
A co do parki na moście, to co się stało temu Panu, że ma taka długą i czerwoną rękę?![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Gulasz... wrzucam dużo zdjęć bo robię ich mnóstwo... wybieram te które najbardziej mi się podobają i ciach na forumMasz rację będę musiała przeprowadzić większą selekcję. Co do Parki na moście to kadr był znacznie szerszy, uznałam że para jest znikomym elementem zdjęcia i postanowiłam wyciąć... Para nie była skłonna do pozowania... przez chwilę postali na moście i przyjęli kilka poz... Niestety brakowało czasu!
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
ja też robię ich mnóstwo
czasami z 100 zdjęć okazuje się że dobre jest 1
wiem ze na razie masz problemy sprzętowe - ale proponuję więcej czasu poświęcić wybranym fotom
i przemyśleć pełną kompozycję - bez tego to będą zwykłe pstryki..
no i ze zdjęciami tak już jest że to tylko chwila - trzeba ją łapać w locie - żeby nie uciekła
kolorowych i dobrego światłą jak ten wschód Ci wypali...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22