Mi wersja 338A podoba się najbardziej.
PS. CzaRmaX ty to niesamowicie płodny jesteś..... tzn. jeżeli chodzi o ilość zdjęć![]()
Mi wersja 338A podoba się najbardziej.
PS. CzaRmaX ty to niesamowicie płodny jesteś..... tzn. jeżeli chodzi o ilość zdjęć![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wersję to Ty powinieneś wybrać. Mi najbardziej pasuje - przedostatnia ale poza drugą(w której wszystko zaczyna się zlewać) wszystkie pozostałe są OK - kwestia gustu.![]()
Ostatnio edytowane przez Krakman ; 15.05.13 o 13:46
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Jest podział, mocny punkt, balanse i kolor.... No i ....Kompozycja przyzwoita.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Właśnie. niebo ma być błękitne a nie stalowe![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Lilen nie wie czy o to Ci chodziło? Zdjęcie, aparat, dwa telefony, faja z dymkiem i kierowanie kolanem? Przepraszam zarostu nie zdążyłem zapuścić i nie mam żadnego starego golfa marynarskiego lub marynarki z wytartymi łokciami![]()
Krakman wiedziałem, że ta fota wzbudzi najwięcej kontrowersji. Ale na serio wiedziałem, że ktoś coś dorzuci o tym niebie
Krakman ale widzę, że ładnie wstemplowałeś dwie plamy z obiektywu - i tym zlikwidowałeś moje mocne dwa punkty punkty i siejesz zamieszanie zarzucając, że nie było mocnych punktów hihi![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 15.05.13 o 19:39
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
346 przykuło moją uwagę, poza tym żadnych uwag nie mamCiekawe zdjęcia.