A robi się takie zdjęcie? Chyba jest to dosyć trudne i na pewno jak już to raczej z aparatem bez filtra na matrycy.
A robi się takie zdjęcie? Chyba jest to dosyć trudne i na pewno jak już to raczej z aparatem bez filtra na matrycy.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Nie wiem czy się robi, tak tylko sobie kiedyś kombinowałem.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Wracając dzisiaj z wymiany opon powiedziałem sobie, że strzelę fotki jakimś kwiatkom z Heliosa 44-2 i zatrzymałem się przy pewnym drzewie. Podszedłem do drzewa wybrałem gałązkę, patrzę a tam biedroneczka sobie siedzi. Hmmm to mówię strzelę jej może makro bo miałem pierścienie w torbie. Z góry przepraszam jak coś komuś nie pasuje z ostrością ale fotki te robiłem z rączki i itak dobrze, że wczoraj nie piłem
Z 2 pierścieniami.
Z 3 pierścieniami
Potem tak z nudów strzeliłem fotki mojej antence od CB
A jak wracałem z parkingu to i krzaki z kwiatkami się znalazły więc powiedzmy, że zakładany sobie samemu pierwotnie plan wykonałem
Może w B-W miałoby to jakiś sens![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 7.05.13 o 23:31
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
To zapodam jedną fotkę.
Pentacon plus pierścień pośredni.
Koronax to zapodaj drugą, trzecią i więcej
Co prawda w PENie mam tylko KitiKitusia 14-42 i nic poza tym ale zawsze mam jakieś takie nieodparte wrażenie, że jak podepnę ruską szklarnię to te foty wychodzą jakościowo lepiej niż z kita![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 9.05.13 o 13:29
Ja jeszcze lubię od czasu do czasu w nich pogmerać. Wyczyścić, wymienić smary, pokasować luzy, odstresowuje mnie to czasami.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
E-M10|20 1.7|45 1.8
E-510|14-42 3.5-5.6|40-150 4-5.6|Metz 48 AF-1
OM-2|24 2.8|35-70 4|50 1.8|135 3.5
Mój wątek | Moja Galeria | Flickr