saboor-wyostrzyc wszystkie detale w tym oto mostku
Mcarto-skladane z trzech zdjec-skok co 2.
andtor2-jak na razie opanowuje powoli program do skladania HDRow wiec jest tak jak jest.moge zmniejszycjak potzreba
pozdrawiam
saboor-wyostrzyc wszystkie detale w tym oto mostku
Mcarto-skladane z trzech zdjec-skok co 2.
andtor2-jak na razie opanowuje powoli program do skladania HDRow wiec jest tak jak jest.moge zmniejszycjak potzreba
pozdrawiam
Ja wychodzę z założenia, że rozmiar jest wstawiany celowo. Ty musisz ocenić czy jest taka potrzeba.
Nie wiem jakiej rozdzielczości masz monitor ale obecnie takie popularne maja 1920 na1080pix czasem mniej, czasem trochę więcej.
Wskazane byłoby dopasować wielkość zdjęcia do rozdzielczości monitora większości oglądających.
Dłuższy bok 1024pix już u większości się zmieści (800pix u każdego ale to już trochę małe) . Jeśli chodzi o tę kompresję to zdjęcie o takim boku (1024pix) powinno ważyć pi razy drzwi z 500KB. Twoje w galerii było dość duże, a ważyło niespełna 200KB dlatego o tym wspominałem co zresztą było widoczne.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 17.03.13 o 19:02
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Pooglądałem sobie tego rawa, i Spróbuj użyć filtra górnoprzepustowego.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Tak właśnie zrobilemzrobiłem i zdjęcie po doostrzeniu jest w galerii
dzięki i pzdr
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Właśnie te fioletycoś bym z tym zrobił ale brak ki rozeznania w takiej obróbce.
To moze tak?Wskaz kolor i pobaw sie jego jasnoscia,barwa ,nasyceniem.I troche do tego cos namieszaj.
Tak na szybko to te z galeriiZałącznik 84101a dlaczego w tym ujeciu Ci HDR potrzebny??
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie