tez tak lubie.ale chyba jednak go tak przytne.dzieki.pzdr
tez tak lubie.ale chyba jednak go tak przytne.dzieki.pzdr
a teraz pokombinowane moze przekombinowane.zdjecie lasu zrobione olkiem 8mm z celowym poruszeniem w pionie. B&W juz na kompie zrobione. mi osobiście sie podoba ale chciałbym uslyszec Wasze zdanie.pozdrawiam
Postprodukcja wygląda na dość mocną - zdjęcie zmieniło się to niemal w grafikę. Do mnie to nie trafia, ale że jest źle też powiedzieć nie mogę. Może trafi w inne gusta.
dzarro - duzo nie kombinowane .materiał wejsciowy jest mocnym skanem ale chciałem jeszcze podrasować.pzdr
Mi się nie podoba. Wygląda jak rysunek.
co sadzicie o tym.HDR to ciezka sprawa dla mnie ale wrzucam cos.moze lepiej moze gorzej niz bylo w galerii.pzdr
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Szum + ostrzenie stworzyło cyfrowy piasek w ciemnych partiach - trochę mi to wyglada na ciągnięty HDR-effects.
Samo zdjęcie ciekawe i motyw też pasuje do HDRa.
Z ilu zdjęć go składałeś i co jaki skok?
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Rozumiem, że rozmiar zdjęcia nie jest przypadkowy. Chcesz aby widz oglądał w takim rozmiarze jak wstawiłeś.
Moje pytanie, czy "wygodnie" Ci się ogłada zdjęcie o boku prawie 3tyś pikseli. Mieści Ci się na ekranie?
Przeskalowane będzie zawsze wyglądało gorzej niż w pełnym rozmiarze (to znaczy w takim w jakim zostało wstawione na forum).
Ostatnio edytowane przez And.N ; 17.03.13 o 18:15
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg