Strona 40 z 66 PierwszyPierwszy ... 30383940414250 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 660

Wątek: Z okresu PRL-u.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar henry1
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Siła reputacji
    328
    Moja galeria

Odp: Z okresu PRL-u.

Cytat Zamieszczone przez Jasand Zobacz posta
    @henry1 - od dłuższego czasu nie daje mi spokoju Twój podpis. Nie kumam, czy obserwujesz TWA z polecenia innej tajnej instytucji (np CBA) czy też masz takie stanowisko w TWA ?

Pssss, wróg czuwa !!!
    Jeśli Tobie powiem, to będę musiał Ciebie zabić.
    W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
    Popieram Stopkę Krakmana
    !

LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez henry1 Zobacz posta
    Pssss, wróg czuwa !!!
    Jeśli Tobie powiem, to będę musiał Ciebie zabić.
    Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty henry1.
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

| OlyJedi Awatar pinesutp
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez jarek_gd Zobacz posta
    W hangarze AZL:
    ...hasło obecnie nie stosowane w F16...i naszej nowo zakupionej chlubie DREAMLINERze...komuno wróć

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez pinesutp Zobacz posta
    ...hasło obecnie nie stosowane w F16...i naszej nowo zakupionej chlubie DREAMLINERze...komuno wróć
    Siejesz trochę złowrogiej propagandy medialnej. F16 to nie są samoloty pasażerskie i psują się z taką samą częstotliwością jak myśliwce innych producentów. Pomimo, że wyglądem prawie nie różnią się od tych z przez 30 lat to ogólnie jest to całkiem inny samolot, który w obecnej odmianie amerykanie będą używać przez co najmniej 20 następnych lat. Dremlinery cierpią na tzw. "chorobę wieku dziecięcego", która praktycznie spotyka samoloty każdego producenta i tylko się modlić aby nie skończyło to się tragedią a już niejednokrotnie tak w historii bywało. Wystarczy przytoczyć ostatni przykład SU SuperJet, który jeszcze nie wiadomo z jakich przyczyn się rozbił ale nie miał prawa przewozić pasażerów a przewoził tylko dla tego, że drugi egzemplarz dopuszczony do przewozu pasażerów tuż przed wylotem uległ awarii więc wysłano ten testowy.
    Komuno wróć? Wystarczy prześledzić katastrofy oby dwóch polskich IŁ'ów 62M. Gdyby Rusy wzięli pod uwagę przyczyny pierwszej katastrofy to nigdy nie doszłoby do drugiej w lesie kabackim bo powód był bodajże ten sam. Natomiast oni na siłę jak to mają w zwyczaju próbowali coś ukryć albo zwalić na pilotów . Dopiero po katastrofie kabackiej wprowadzili modyfikację w silniku ale dla nich życie ludzkie zawsze było mało warte.
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 25.02.13 o 17:31
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

Nie cierpie ruskich.....................
    jadam tylko z mięsem i ze słoninką....
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta
    Nie cierpie ruskich.....................
    jadam tylko z mięsem i ze słoninką....
    Hmm co do samych ludzi to nic nigdy do nikogo nie mam jeżeli ten ktoś z czymś nie wyskoczy. Kiedyś oglądałem program o gettcie łódzkim i podobała mi się wypowiedź jednego Żyda, który je przeżył. Powiedział, że zarówno wśród Żydów i Polaków byli ludzie dobrzy i źli i gdyby nie przyjaciele Polacy z drugiej strony muru to nigdy by tyle żydów nie przeżyło a tym bardziej, że jako jedyni w Europie za coś takiego ryzykowali życiem. I to jest prawdziwa i sprawiedliwa wypowiedź bez żadnego specjalnego zafałszowywania typu "polskie obozy" lub wojnę wywołali naziści. A kto to są ci naziści? Bo jak nie wiadomo kto to znaczy, że na pewno nie Niemcy hehe

Ruscy to też ludzie dobrzy i źli a że cały czas muszą mieć jakiegoś cara, zamordyzm i aspiracje do pomiatania innymi to inna sprawa.
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

Wziąłeś to na poważnie i chwała Ci, ale ja pisałem o ruskich..... pierogach.....Aż mi głupio
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta
    Wziąłeś to na poważnie i chwała Ci, ale ja pisałem o ruskich..... pierogach.....Aż mi głupio
    W Twoim przypadku pół żartem, pół serio .
    Bo osobiście nie traktuję Ciebie jako osoby mogącej nienawidzić kogoś personalnie bez poważnej przyczyny

Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

PRL - 1968 r...
    Mozna się było bawić bez alkoholu? Można.
    Młody Krakman z kolegami z nowohuckiego podwórka

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1968.jpg
Wyświetleń:	173
Rozmiar:	954,4 KB
ID:	82238

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Dobre

Uprawnienia umieszczania postów