Utrwalacze![]()
Cudowne foty motoryzacyjneŁza się w oku kręci...
Zapraszam na http://sabkon.blogspot.com/. Blog fotograficzny pokazujący znane i nieznane miejsca w Polsce i na świecie. Na blogu znajdziecie moje autorskie zdjęcia m.in. zamków, pałaców, muzeów, bunkrów, fortów, sztolni, tuneli, opuszczonych fabryk, cmentarzy oraz miejsc turystycznych. Prócz zdjęć każde miejsce zawiera wyczerpujący opis historyczny.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Poczytałem dzis wątek, sięgnąłem do szafki tak na szybko, zeskanowałem kilka fot. Skaner ma bylejaki to izdjęcia bylejako zeskanowane. Mam nadzieję, ze załozyciel watku nie wywali mnie z nimi na zbity pysk.
GG1 - Gruzja, Ananuri - 1979r. z mamą
GG2 - Gruzja, Ananuri - 1979r. z tatą
GG3 - Gruzja, Ananuri - 1979r. od lewej: Gija, tata, Edik, w środu młua.
GG4 - Rezerwat Bordżomi-Charagauli - 1979r. - spotkanie "integracyjne"
GG5 - Bystra, z rodzicami - 1976r
GG6 - Bystra, z rodzicami - 1976r
GG7 - Szyndzielnia - 1980r., z mamą (mama nigdy na nartach nie jeździła) tata mnie męczył...
![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
nsu printz - śliczny
wielosystemowy
Tak, ten był jeszcze z WanklemBravo za pamięć o tak nietypowym aucie.
---------- Post dodany o 14:49 ---------- Poprzedni post był o 14:47 ----------
Kartek to lepiej nie pamiętać. U mnie na szczęście ojciec miał foto-szajbę i lata 70 i 80 mam mocno zarchwizowaneJest tego kilka pudełek b&w i około 1k slajdów w kolorze.Muszę coś wymyślec kiedy i jak to zeskanować.
Kolorystyka oczywiście charakterystyczna dla ORWO
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Grzesiek fotki przy aucie jak z folderu reklamowego z tamtych czasów![]()
The question is, who cares?