" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Jakbym mój sprzęt widział![]()
The question is, who cares?
Model szybowca klasy A-1 "Ksenia". Szkoły miały pieniądze na prowadzenie zajęć pozalekcyjnych, można było realizować swoje hobby, a dziś...
W latach 50-tych i 60-tych Dom Harcerza był właściwie młodzieżowym domem kultury z wieloma sekcjami zainteresowań - muzyczna , szkutnicza, modelarstwa lotniczego i kilka innych.
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Fajne kawałki historii materialnej. Pamietam jak pachniał papier Foton po wyjęciu z pudełka
Wyrazy uznania Ajan za dobra robotę. Pozdrawiam
PS. Dałbym + , ale system![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
takiego Stara 25 "dostałem" w wojsku "na stan", zrobiony był jako auto propagandowe, czyli na pace magnetofon, wzmacniacze i głośniki na zewnątrz, pod koniec służby otrzymałem do zapłaty kwity za przepały w czasie jazdy, długo musiałem udowadniać, że to niemożliwe ponieważ to auto otrzymałem bez silnika, jakoś do nich to nie docierało skoro były kwity na tankowanie, ponoć uczestniczyło to auto we wszystkich wyjazdach ?
wielosystemowy
W latach siedemdziesiątych również montowałem takie modele ale Ksenii nie pamiętam. Za moich czasów w Składnicy kupowałem Jaskólki Bis i 73, Dziecioły, Sowy i Czyżyki. Moją Jaskółką 73 wygrałem szkolne zawody na najdłuższy lot. Poleciał tak daleko że był to jego ostatni lot z mojej ręki.![]()
E-5+HLD-4, E-520,ZD 12-60, ZD-14-54, , ZD-35 macro,Sigma 50-500 f/4-6,3 EX DG HSM, FL-35R