Już ktoś komuś coś napisał o wrzucaniu zajawek na OC, celem reklamy prywatnych stron![]()
Już ktoś komuś coś napisał o wrzucaniu zajawek na OC, celem reklamy prywatnych stron![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
No i to chyba będzie z pożytkiem dla tego wątku...
[off topic]
zdjęcia z działu portrety nie są złe, jedno czy dwa ogląda się z ciekawością i miło na nie popatrzeć... ale w większej dawce już nie bardzo - wszystkie są jakieś takie "bardzotakiesame".
Zbiór "Resort" - no cóż, moim zdaniem akurat najsłabszy, jest na tym Forum kilka osób które lepiej sobie radzi z fotografowaniem brzydkich tematów
Wnętrza - produkcja seryjna z dobrej maszyny obsługiwana przez wysokowykwalifikowanego operatora - zachwyciły mnie swą urodą dokładnie tak samo jak uroda trzydziestego czwartego mercedesa stojącego na placu fabrycznym wśród dwustu dokładnie takich samych pojazdów
Wesele - słabo, maniera, niestaranne kadrowanie, brak selekcji... Nie wiem dlaczego, ale jest tam takie zdjęcie gdzie jedna z pań ma otwartą i wykrzywioną buzię a ręką wykonuje gest jakby chciała podnieść sukienkę - może w zabawie, w tańcu to wyglądało fajnie ale na zdjęciu, gdy ruch i gest zostały zamrożone wygląda to mocno niekorzystnie. Ja bym tego nie ośmielił się publikować...
[/off-topic]
tyle narzekania, żeby nie było że tylko narzekam, to tak jak zaznaczyłem powyżej - na te dwie foty z #324 miło popatrzeć
To może mały landszafcik?Kodak 100.skan Rossman, aparat mjuII
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
heheh, obrazek taki Ci wyszedł, że aż by się chciało dosiąść jakiegoś konika i pognać galopem aż po linię horyzontu...
Bardzo przyjemny obrazek.
E-M10|20 1.7|45 1.8
E-510|14-42 3.5-5.6|40-150 4-5.6|Metz 48 AF-1
OM-2|24 2.8|35-70 4|50 1.8|135 3.5
Mój wątek | Moja Galeria | Flickr