Wiem, wiem ale i tak urocza kruszyna![]()
Wiem, wiem ale i tak urocza kruszyna![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Właściwie jedyna fajna modelka na całym Auto Show. Zresztą ona była w ubiegłym roku, na stoisku Fiata, ubrana w kombinezon Abarta
---------- Post dodany o 19:16 ---------- Poprzedni post był o 18:20 ----------
Tri-X na 1600, HC-110
---------- Post dodany o 20:15 ---------- Poprzedni post był o 19:16 ----------
CzaRmaX, tutaj lepiej widać tą nową 500-ke
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Taką kurwetą długo by po naszych drogach nie pohulał.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Ale ten już wydaje sie solidniejszy
wuzetu,
jedyna fajna lacha na targach? lomatko to jakis deficyt...
strasznie mocny dol ma
ode mnie nadal swiatecznie
kodak 400bw
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Wy macie śnieg, a ja mam troche fotek z wystawy samochodowej. Wiec chwalimy sie tym co mamy
niezmiennie Tri-X na 1600 w HC-110