Nie mam niestety pod ręką zdjęć na krótszych czasach. Akurat fotografowanie wody przy zastosowaniu długich czasów dla pokazania jej ruchu jest dosyć często stosowane. Tu akurat testowałem filtr ND400
Mam jeszcze takie:
Nie mam niestety pod ręką zdjęć na krótszych czasach. Akurat fotografowanie wody przy zastosowaniu długich czasów dla pokazania jej ruchu jest dosyć często stosowane. Tu akurat testowałem filtr ND400
Mam jeszcze takie:
To ostatnie bardziej mi się podoba, tylko trochę kolorowe szumy się pokazały i przeszkadzają.
Z wcześniejszych 2) i 4).
Pozdr
Fajna seria, fajna Wisła![]()
Były: 3 Canony PS, 2 Lumixy FZ, 2 Olympusy E-System /14-54II, 40-150/, Nikon D5000 /18-105/, E-PL2, E-PL3, E-PL5 /14-42, 14-150,12-50, 40-150, 14/2.5, 20/1.7, 45/1.8, Nokia LUMIA 920, 930 GOLD, LG G4, G5,G6, G7, Huawei P30 Pro jest Huawei Mate 50 Pro
Galeria Olympusclub: http://galeria.olympusclub.pl/index.php?cat=21795
Wisła jak najbardziej się podoba![]()
też mnie już kilka razy natchnęło żeby złapać za aparat i wybrać się na bulwary![]()
zwłaszcza dzisiaj jak z pociągu widziałam piękny zachód słońca i samotny łabędź rozdzielający taflę wody![]()
podoba się fota z wpisu #455
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Wątek mchem zarasta, cała energia ostatnio szła w temat wiślany.
Dziękuje wszystkim za odwiedziny i zapraszam do oglądania wczorajszych mroźnych zdjęć.
Zwróćcie uwagę na plamy na słońcu, to nie są paprochy na matrycy. Słońce nam rdzewieje![]()
A tak poważnie, to jest objaw wysokiej aktywności słońca, która będzie trwała przez cały 2013 rok.
Ostatnio edytowane przez adambieg ; 5.02.13 o 14:32
fajnie słońce złapałeś, używasz jakiegoś filtra czy podczas obróbki tak się udało wyciągnąć...a może takie było i bez specjalnych zabiegów dało się słonko tak ładnie złapać.
Ostatnie z ostatniej wrzuty mniam... takie widoki lubię.