Ula, bardzo fajnie, że wrzucasz fotki. Mamy świetne porównanie Wisły w różnych częściach Polski.
Zakole się podoba- umocnione nabrzeże wprowadza wzrok w głąb kadru. Prosiak niesamowicie wygląda na rzece a bałwanka gdzieś już widziałem![]()
Ula, bardzo fajnie, że wrzucasz fotki. Mamy świetne porównanie Wisły w różnych częściach Polski.
Zakole się podoba- umocnione nabrzeże wprowadza wzrok w głąb kadru. Prosiak niesamowicie wygląda na rzece a bałwanka gdzieś już widziałem![]()
No właśnie, ten prosiak... pierwszy raz widzę to cudoTeż chcę takiego...
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
ale co focić masz a to już jest coś... fajne te dokumenty...![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nieprawdopodobne te stare karty pocztowe. Chyba nie widziałam dotąd takich dokumentalnych zdjęć "najbardziej obfotografowanego mostu w Polsce"
Jak co dzień obejrzałam wszystkie aktualności. Nawet te zdjęcia, które robicie w nienajlepszych warunkach pogodowych, ogląda się z zainteresowaniem. No, a prosiak....![]()
Ciekawe fotki tczewskiego mostu. Może ten w Fordonie też Was zainteresuje? Pierwszy, wybudowany w XIX wieku, po zniszczeniach które nastąpiły podczas II wojnie światowej został rozebrany a nieuszkodzone przęsła służą do dziś w różnych częściach Polski.
http://www.mmbydgoszcz.pl/302017/201...?category=news
http://www.mmbydgoszcz.pl/302145/201...?category=news
Piękny był, ten "nowy", ukończony w 1965 roku już niestety taki ładny nie jest.
to jest coś, budować mosty w tamtych czasach to było prawdziwe inżynieryjne i logistyczne wyzwanie. Lubię oglądać takie zdjęcia
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie