My z Marysią tez rechoczemyTylko Aga potrafi takie jaja zrobić
![]()
My z Marysią tez rechoczemyTylko Aga potrafi takie jaja zrobić
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodzio, ależ to sama Matka Natura takie piękne jaja na rzece robi. Ja to najwyżej bałwana bym ze śniegu potrafiła zrobić, ewentualnie jakieś proste igloo![]()
Chyba Rysiek ma rację ale "kruff" też by mi się podobało![]()
Z Bydgoszczy raportu dziś nie będzie, przegrałem grę z akumulatorem. Myślałem, że jeszcze jedną zimę pociągnie a on miał inne plany. Może w środę po pracy wyskoczę na most.
Wczoraj tankowanie do pełna, jutro nowe aku i samochód zyska na wartości jakieś 10 %Akumulator już namierzyłem i w tygodniu będzie czym nad Wisłę podjechać.
Kurde,a jak Rysiek rozpoznaje czy to jest cala kra czy tylko jej kawalek.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
zmartwię cię, nie zyska na wartości. Bo auto bez sprawnego aku ma mniejszą wartość od tego ze sprswnym aku. Więc jak zainwestujesz w nową baterię to tylko wrócisz do stanu pierwotnego. Nawet gdyby nowy akumulator stanowił 40% wartości pojazdu.
Ale jakos trza jeżdzić w plener, no nie![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Fajna wrzutka, abir.