OK. Przez chwilę się tylko bawiłem - więc może to jakiś powidok był, tzn. zapamiętałem akurat ten element i go w pamięci wyolbrzymiłem.
OK. Przez chwilę się tylko bawiłem - więc może to jakiś powidok był, tzn. zapamiętałem akurat ten element i go w pamięci wyolbrzymiłem.
Ja tego do tej pory nie zauważałem. Dopiero metoda epicura - czyli machanie ręką przed obiektywem pokazała, że faktycznie obraz na ułamek sekundy jest zamrożony. Dzarro, gratuluje spostrzegawczości.
Fujifilm Polska szykuje rabat na zakup drugiego obiektywu dla tych, którzy kupili już X-E1 z polskiej dystrybucji.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
no cóż, jak dla mnie to szkoda że dopiero teraz, ja już jestem po zakupach![]()
Kiedy ma wyjść (czy już jest, bo nie śledzę) 14tka 2.8? Będzie na nią rabat?![]()
A ja ma jeszcze jedno pytanko. Wydaje mi się, że gdzieś o tym wspominano ale wolę się upewnić - czy X-E1 daje możliwość regulacji wielkości pola AF?
Tak, można regulować wielkość ramki AF.
Poczytałem sobie teraz opisy ergonomii. Jeśli dobrze zrozumiałem - jeśli chcę używać preselekcję przysłony to na tarczy czasów ustawiam A i reguluje przesłonę na obiektywnie? Czyli jak chce płynnie przejść na pełny manual to po prostu kręcę tarczą czasów?
Ostatnio edytowane przez dzarro ; 21.01.13 o 11:36