Dobra przy następnym razie będzie fota po całości przerobiona ale na początek efekt nieba mnie ciekawił![]()
Dobra przy następnym razie będzie fota po całości przerobiona ale na początek efekt nieba mnie ciekawił![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
No ja to niebo czuje ale zanim coś na dobre przerobię to najpierw próbkę wstawiłem. Kurde to niebo kojarzy mi się ze starymi obrazami religijnymi wiszącymi kiedyś w domach naszych babci i dziadków![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
petreq przy okazji pewnie się pobawię tym plikiem to kiedyś go wstawię
Hmmm...... widzę, że mnie coś na quizy naszło od wczoraj
239. No to dzisiaj quiz pt. "Twój dostawca energii, którego wybierasz?".
Do wygrania:
1. Tygodniowa atrakcyjna podróż dookoła poniższego słupa wraz z psem przewodnikiem
2. Hot-dog na pobliskiej stacji Orlenu z psa przewodnika.
3. Wskazanie miejsca ukrycia paczki papierosów o nazwie "Wiarus" leżącej w miejscu ukrycia od 1989 roku (pod warunkiem, że szczury jej nie wpierdzieliły).
Wyślij SMS'a z literą obrazka, który wybierasz pod numer 997 lub 112.
Koszt każdego sms'a to jedyne 9345673234 PLN z vat.
Wysyłając kilka sms'ów zwiększasz szansę swoje wygranej.
A.
B.
C.
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 13.01.13 o 22:51
widzę że wątku komediowego CzaRmaX'a ciąg dalszy! bardzo mi się podobają te zabawy obrazem i słowem
Do końca świata i nawet jeden dzień dłużej?
Dobrze, że mam chociaż jednego fana. Autografu później ok?
No dobra dzisiaj trochę "lomografi" z LOMO L-CA robione na jakiś przeterminowanych filmach. Znaczy prawie wszystko to co czasami zdążyłem przez kilka lat zeskanować - może kiedyś doskakuję resztę, chociaż wątpię w to
Numerologia od 240 do 248. Chociaż powinienem napisać od 1 do nieskończoności bo u mnie wszystko to "lomografia"
![]()
ot, taki fajny, sentymentalny secik, a 246 całkiem, całkiem
o masz Lomo, i dopiero teraz sie chwalisz