Dla mnie taki śmieszny. Zawsze mnie zastanawia co wyjdzie w połączeniu "Lomo" ze sporo przeterminowanym filmem bo jest to zawsze wielka niewidoma. Jeszcze w przypadku "Lomo" z filmem o dobrym terminie da się przewidzieć a powyższym przypadku to dzieło przypadku hihi
Tak mam od jakiś 11'stu czy 10'ciu lat. Historia jest trochę śmieszna. Dostałem go od wujka a że jest dosyć mały to zabrałem go na wakacje pod namiot zamiast Zenita ponieważ musiałem wtedy jechać pociągiem a nie samochodem to po co dźwigać zbędne kilogramy. Wtedy jeszcze nie wiedziałem co to "lomografia". Wyobraź sobie jakie było moje wkurzenie kiedy wywołałem filmy po wakacjach hehebo prawie na wszystkich winietka i kolory też nie do końca takie do jakich byłem przyzwyczajony. No i w złości walnąłem Lomo w kont. Po kilku latach z ciekawości na Allegro spojrzałem ile kosztują te aparaty aby może go sprzedać i trochę się zdziwiłem kiedy zobaczyłem, że są takie drogie w porównaniu do Zenitów czy Prkatik
. Zacząłem szperać po internecie i się dowiedziałem czym to jest spowodowane i wtedy nowym okiem spojrzałem na moje pierwsze foty z Lomo wykonane na wakacjach hehe
![]()