Wezmę to pod uwagę, chociaż ostatnio w tym celu napchałem po obiektyw pełno ostrych żyletek![]()
Wezmę to pod uwagę, chociaż ostatnio w tym celu napchałem po obiektyw pełno ostrych żyletek![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Załącznik 76987Zyletki to przeszlosc.![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Masz rację...upchnę swoją maszynkę Philpsa![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Czarek, orzeszku coś Ty z aparatem wyczynił![]()
Wolną amerykankę
Szaleć to trzaaaaaaa umieć
No dobra, dzisiaj grzecznie, normalnie i bez zbytnich szaleństw to co ocalało i dało się odratować
164. Dzień
165. Wieczór
166. Noc
167. Tu i tam mini panoramejka.
168. Biała skała się z wody wyłaniała.
169. Przez okulary przeciwsłoneczne.
170. No i słoneczko sobie zachodzi aby gdzieś indziej wschodzić
![]()
ok, a teraz pokaż jak te zdjęcia powinny wyglądać a'la CzaRmaX
no widzisz, jak się postarasz to potrafisz![]()
mam nadzieję że się nie obrazisz za to co napiszę: zaglądając do Twojego wątku nie spodziewam się zobaczyć doskonałych fotograii, wyrafinowanych artystycznie, niebanalnych tematycznie no i "całego mamułania" (cytat z klasyki). W Twoich zdjęciach oczekuję pomysłów - zakręconych, zwariowanych, a czasem całkowicie porąbanych. Takich zdjęć dawałeś tu już sporo - banalny kadr + jakiś całkiem banalny efekt z fotoszopa w Twoim wydaniu sprawia, że jak się człowiek na to popatrzy to mu się weselej robimam nadzieję że tych pomysłów Ci nie zabraknie
pozdrawiam
Lubię jak się ludziom weselej robi daje mi to dużo frajdy. Nie mam kiedy robić jakiś bardziej wyszukanych zdjęć a generalnie jak się szuka to się nie znajduje, kadry same się odnajdują i to nie wiadomo kiedy
. Generalnie tutaj na forum spodobało mi się robinie okrąglaków oraz banalnych fotek typu blok na przeciwko, spinaczy na sznurku i dawanie do tego głupich opisów
Nie wiem czy to już wrzucałem ale jak się nawet powtórzę to trudno.
A więc lomograficzny wymiar fotografii cyfrowej czyli fotka PEN'iskiem przez wizjer ORDŻINALESKA LOMO-LCA
172. W normalesku
173. A tutaj lomografia do kwadratu bo dołożony efekt jak to co niektórzy uważają badziewnej dramatycznej tonacji![]()
. A tak mnie zastanawia czemu najwięcej negatywnych opinii na temat tych efektów jest na tym forum, kiedy gdzie indziej wszyscy a szczególnie w temacie dramy dostają wypieków a ich aparatom aż obiektywy stają z podniety
![]()