Ale serio orfy chciałeś wrzucić?
Ale serio orfy chciałeś wrzucić?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Tak grizzu dla apezeta, a może nie tylko.
Mam nadzieję, że to nie będzie wielki problem, ale gdyby miało być inaczej napisz coś na PW![]()
Zmien na P1.ORF nazwe pliku z P1019250.ORF
I wywolaj normalnie z automata.Zdaj sie na programistow,uwierz,ze mogli te suwaki w auto jakos dobrze poustawiac,Oczywiscie,ze mozna lepiej,ale czy akurat tu warto suwac procz prostowaniaZałącznik 78079Pobrane i robione wszystko z automata.Prostowane we foto filtre,bo w PS zapomnialem.(czyt nie umiem)
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 4.01.13 o 20:48
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Siemka Biker.
Ostatnie twoje wrzuty fajne. Nie próżnujesz i dobrze. Pozdrawiam.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
anie, to jest ok skoro tak chciałeś.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fajnie i ciekawie Wam to wyszło. Ja się trochę też sam pobujam nad tą fotką. Ale i tak zrobię poprawkę.
Długo trwało zanim przejżałem swoje piatkowe obrazki, ale chciałbym Wam kilka pokazać jako próbki z tego co zdąrzyłem zrobić.
1. Te kratownice i korytarze to wnętrza loftów w byłej fabryce Scheiblera
2. Nie mogłem oprzeć się pokusie i wszedłem do ruin przędzalni Grohmana, to co tam zobaczyłem nie zostawia wątpliwości, że tam wrócę.
Pozdrowerki
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 5.01.13 o 03:37
To JA SE teraz po krytykuje a CO!!!!!! hehe
OczywiZZZZda subiektywnie SEEEEE pokrytykuję hehe
Mirku fajnie ale takie trochę chyba za bardzo klocki Lego z tego wyszły
Bodzip na wiosnę i zieleń to chyba musimy jeszcze deczko poczekać
Michałowi wyszło to chyba najlepiej chociaż jakiegoś brudu mi tam brakuje
Fajnie się mądrzy a samemu nic się nie wrzuca ale takie moje widzi i misie w ZOO
No dobra nad moją wersją też się możecie wyżyć - POZWALAM hihi![]()
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ